You are here: Home » Beauty » Nieuwe crème van Bobbi Brown

Nieuwe crème van Bobbi Brown

geschreven door Constance

Heb je, net als Bobbi Brown, last van een droge huid (bijv. door koude temperaturen of doordat de verwarming en/of airco de hele dag staat te loeien) en wil je ook een crème die huidveroudering tegen gaat?

De Extra Repair Moisturizing Balm SPF 25 geeft je huid een bescherming tegen het gebrek aan vocht en helpt tegen collageenverlies. De balsem bevat het antiveroudering Extra Repair Complet. Argirilene Peptide stimuleert de natuurlijke collageenproductie en elastine in de huid en muskaatsalieferment zorgt ervoor dat je huid het vocht vasthoudt. De natuurlijke hydratatie komt ook uit lipiden, zoals linolzuur, tarwezemelen en cholesterol. En tevens wordt je huid beschadigd tegen schadelijke UV stralen door de SPF 25. Om de balm te gebruiken kan je het beste de balsem eerst in je handen opwarmen en dan zachtjes op je huid deppen. Je voelt dat de balsem gelijk intrekt en hierna is je huid mooi glad en egaal. De balm heeft ook nog eens een lekkere frisse ‘groene’ geur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com