You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe HTC Sensation

Nieuwe HTC Sensation

geschreven door Constance

De populaire HTC Sensation is vanaf volgende maand ook verkrijgbaar in de kleur Ice White en deze HTC Sensation heeft ook Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Verder is binnenkort ook de update naar Android 4.0 voor alle toestellen in de Sensation-serie beschikbaar.


De HTC Sensation in Ice White heeft dezelfde specs als het model in de kleur Grey, zoals het grote 4,3 inch HD scherm. Ook is de witte versie uitgerust met een 8-megapixel camera waarmee tevens full HD-video’s opgenomen kunnen worden en natuurlijk kan je ook met dit toestel HTC Sense gebruiken.

Door de update naar de nieuwste Android-versie kan je, als gebruiker van de HTC Sensation, HTC Sensation XE en HTC Sensation XL, profiteren van een nog snellere browse-ervaring. En kan je je toestel ontgrendelen dmv. gezichtsherkenning (face unlock). Met Android 4.0 is het ook voor het eerst mogelijk in te zoomen op de agenda en onderaan in het home screen zelf een balkje met favoriete apps te creëren. Ook biedt Android 4.0 naadloze integratie met Google+, het sociale netwerk van Google.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com