You are here: Home » Accessoires » Nieuwe digitale muziekdienst: rara.com

Nieuwe digitale muziekdienst: rara.com

geschreven door Constance

Draai jij nog steeds muziek van je cd’s en wil je toch overstappen naar digitale muziek? Vanmiddag is er een nieuwe online muziekdienst gelanceerd, rara.com, en wel in 16 landen tegelijk!

Op de meeste Europese HP-computers zit rara.com al geïnstalleerd maar rara.com is ook beschikbaar voor Android, iOs en andere platformen. Verder kan je heel gemakkelijk navigeren, muziekbestanden beheren want je gebruikt een standaardbrowser. rara.com biedt verder een brede selectie van muziekstations die passen bij de stemming van elke dag. Deze stations zijn toegankelijk met één druk op de knop, waardoor het online afspelen van muziek met rara.com ven eenvoudig is als het aanzetten van een radio of cd-speler. Verder kan je je muziek delen via oa. Facebook. En rara.com heeft overeenkomsten gesloten met Univeral Music Group, Sony Music Entertainment, EMI Music, Warner Music Group en een aantal belangrijke onafhankelijke labels.

Nu vraag je je misschien af wat rara.com gaat kosten, Je betaalt de eerste 3 maanden slechts euro 0,99 per maand en daarna betaal je euro 4,99 per maand. En heb je een Android Smartphone dan je betaal euro 1,99 per maand voor de eerste 3 maanden en daarna euro 9,99 per maand.

Natuurlijk heeft ladygadgets.blogo.nl ook gelijk een abonnement afgesloten dus lees je binnenkort een artikel hoe rara.com precies werkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com