You are here: Home » Gadget test » Hästens MindSpa

Hästens MindSpa

geschreven door Constance

Tijdens mijn bezoek aan de Hästens fabriek en showroom heb ik niet alleen heerlijk in een Hästens bed geslapen maar ook kennis gemaakt met de Hästens MindSpa.

De Hästens MindSpa is een mp3 speler voor niet alleen je muziek, video’s en foto’s maar deze heeft ook het Auditory Visual Stimulation (AVS) programma waarmee je je kunt ontspannen, mediteren of zelfs kunt inslapen. Dmv. de MindSpa kan je in 30 minuten volkomen ontspannen en hierdoor wordt stress vermindert, verbetert je nachtrust en zelfs jetlags verdwijnen! Er zijn meer dan 35 sessies mogelijk en deze variëren van 20 tot 45 minuten. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals Travel in Comfort, Vivid Dreaming, Drift to Sleep of Stress Magic. Je krijgt op de bijhorende bril allerlei lichtsignalen en op de headset hoor je verschillende geluiden en deze combinatie zorgt ervoor dat je hersenen reageren en hierdoor kom je in de door jou gewenste staat. Er zijn ook een aantal updates te downloaden.

Ik heb zelf een ontspanningsprogramma beluisterd en hierbij moet je luisteren naar verschillende oefeningen om je ademhaling te controleren en je ledematen en spieren totaal te laten rusten en dit doet een Engelssprekende mijnheer. (De taal van de MindSpa is Engels, en dit is niet te veranderen.) Op een gegeven moment was ik, mede door zijn nogal slome manier van praten, inderdaad totaal ontspannen en lag ik dus gewoon te slapen. Dus bij mij werkte de MindSpa inderdaad, maar ik raad je aan om de MindSpa niet op een eerste slaapdate te gebruiken want de combinatie van de hoofdtelefoon en de speciale bril met lichtjes is niet echt stimulerend 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com