You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Droam

Gadget Test: Droam

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik aandacht geschonken aan de Droam en met de Droam kan je heel voordelig met je smartphone op internet.

Aangezien ik afgelopen week een heerlijke cruise heb gemaakt in het Midden Oosten, samen met Testzus, heb ik de Droam uitgebreid kunnen testen. Ik heb de Droam kunnen gebruiken in Dubai, Abu Dhabi en Al Fujairah. (Helaas werkte de Droam niet in Oman.

Ik zal jullie uitleggen hoe de Droam werkt. Je zet de Droam aan en tevens zet je op je smartphone, iPad, Tablet of laptop de WiFi verbinding aan. Daar verschijnt dan de Droam verbinding en je geeft de inlogcode en wachtwoord op. Daarna maak je verbinding met internet via de Droam en vervolgens ben je online. (Als je de Droam thuis krijgt, zit er een hele beknopte gebruiksaanwijzing bij en ik heb de instructies ook door mijn, a-technische, Testzus laten lezen en uitvoeren en zij vond het echt erg gemakkelijk om te doen.) Je kunt 5 apparaten tegelijk koppelen, dus ideaal als je met meerdere personen online wilt zijn.

Ben ik enthousiast? Absoluut, want dit is toch wel een hele voordelige manier om je mail te kunnen lezen, even de Nederlandse kranten te lezen of te Skypen. Video’s of andere zware bestanden kan je niet downloaden, maar wil je dat ook tijdens je vakantie? En ook voor het geld hoef je het niet te laten want je betaalt binnen Europa voor de 1e dag euro 27,50 (daarna slechts euro 3,50 per dag, 50 MB per dag). Als je naar de VS gaat betaal je een vast weektarief van euro 65,00 en dan kan je onbeperkt online zijn. Je betaalt wel een borg voor de Droam (euro 150,00) maar zodra je deze hebt teruggestuurd (naar een gratis antwoordnummer) krijg je dit bedrag teruggestort. Dus ga ik de volgende keer dat ik weet dat ik heel moeilijk (of heel duur) gebruik kan maken van internet, zeker weer gebruik maken van de Droam!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Lastest Uitvoeren Van Bestand News | Computer is traag 13 december 2011 - 21:27

[…] en zij vond het echt erg gemakkelijk om te doen.) Je kunt 5 apparaten tegelijk … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged Bestand,Lastest,News,Uitvoeren door […]

Reageer
Lastest Uitvoeren Van Bestand News | Computer is traag 13 december 2011 - 21:27

[…] en zij vond het echt erg gemakkelijk om te doen.) Je kunt 5 apparaten tegelijk … Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged Bestand,Lastest,News,Uitvoeren door […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com