You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Philips AirFryer

Gadget Test: Philips AirFryer

geschreven door Constance

Ongeveer anderhalve week geleden is er, tijdens mijn vakantie met Testzus, een grote doos van Philips bezorgd en daarin zat de Philips AirFryer! En dat betekent dus weer een gadgettest! Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht, want dan wil je toch lekker eten maar zonder al te veel gedoe.

Ik heb in het verleden al eerder geschreven over de Philips AirFryer en nu mag ik dit ‘wonderapparaat’ zelf gaan proberen. Het nieuwste type AirFryer heeft nu een speciale bakaccessoire (deze is ook los te bestellen als het je vorige type AirFryer thuis hebt staan) en hiermee kan je oa. taarten, brood, gegratineerde gerechten en quiches bakken. En vooral dat zelf brood bakken heeft mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Ik probeer al jaren een broodbakmachine in huis te krijgen, maar Testman wil daar absoluut niet aan. Dus ga ik met brooddeeg aan de slag.

Natuurlijk kan je met de Philips AirFryer ook frites, kroketten en andere lekkere snacks klaarmaken en dat zonder dat je gebruik maakt van olie en/of vet. Maar ook voor het grillen van vlees en kip is ie perfect. Je krijgt bij de AirFryer ook een receptenboekje en tevens kan je op de Philips Mijn Keuken website nog veel recepten bekijken.

Ik ga aan de slag en binnenkort meer…..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com