You are here: Home » My favourite things » My favourite things: Skechers Shape-Ups

My favourite things: Skechers Shape-Ups

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete….? Daarom ga ik de aankomende 10 dagen een lijst publiceren met My favourite things. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Een van de leukste artikelen die ik heb mogen testen was een paar Skechers Shape-Ups schoenen. Voordat ik deze schoenen kreeg kon ik niet geloven dat je je billen en bovenbenen kon trainen dmv. een paar speciale schoenen. Verder vond ik ook dat de meeste shaper-schoenen er ontzettend lomp en lelijk uitzagen. Maar ik heb mijn mening moeten bijstellen, want de Skechers Shape-Ups zien er leuk uit want ze zijn er heel veel verschillende kleuren en modellen en sommige modellen zijn zelfs door Kim Kardashian en moeder ontworpen. Nu heb ik een paar Shape-Ups ontvangen waarmee je ook op de sportschool uit de voeten kunt, maar er zijn ook modellen te koop die je aankunt trekken tijdens het shoppen. De 1e paar keren dat ik de Shape-Ups droeg had ik echt spierpijn in mijn billen en bovenbenen en dat terwijl ik 2x in de week aan spinning doe en 1x per week aan pilates. En als je een ‘hekel’ hebt aan een sportschool kan je op deze manier makkelijk en pijnloos je oefeningen doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com