You are here: Home » Accessoires » My favourite gadgets: Vogel’s RingO houder

My favourite gadgets: Vogel’s RingO houder

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete gadget? Daarom ga ik 10 dagen lang een lijst publiceren met My favourite gadgets. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Veel mensen gebruiken de iPad en Tablet zittend op de bank, in de trein of liggend in bed. Maar er zijn ook situatie waarop je je Tablet of iPad wilt ophangen, bijv. tijdens het koken omdat je een recept wilt nalezen of omdat je een diashow wilt laten zien. En de Vogel’s RingO is hiervoor de perfecte oplossing. Er is een complete startersset voor de iPad (1 en 2) met daarin de cover, een wandbevestiging, een tafelstandaard en een standaard voor aan de hoofdsteun van je autostoel (dan kan er achterin video gekeken worden). Speciaal voor de feestdagen is deze set er nu ook in het wit. Ben je in het bezit van een Samsung Tablet dan kan je alle RingO accessoires los aanschaffen. Ikzelf vind het een perfecte oplossing voor in de keuken, zeker omdat de Flexmount ervoor zorgt dat je je iPad of Tablet naar je toe kunt halen.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

My favourite gadgets: Vogel's RingO houder | Gadget spy 15 december 2011 - 20:37

[…] electronische gadgets kopen Sample Page My favourite gadgets: Vogel's RingO houder Tweet My favourite gadgets: Vogel's RingO houder Ben je in het bezit van een Samsung Tablet dan kan je alle RingO accessoires los aanschaffen. Ikzelf vind het een perfecte oplossing voor in de keuken, zeker omdat de Flexmount ervoor zorgt dat je je iPad of Tablet naar je toe kunt halen. Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) […]

Reageer
My favourite gadgets: Vogel's RingO houder | Gadget spy 15 december 2011 - 20:37

[…] electronische gadgets kopen Sample Page My favourite gadgets: Vogel's RingO houder Tweet My favourite gadgets: Vogel's RingO houder Ben je in het bezit van een Samsung Tablet dan kan je alle RingO accessoires los aanschaffen. Ikzelf vind het een perfecte oplossing voor in de keuken, zeker omdat de Flexmount ervoor zorgt dat je je iPad of Tablet naar je toe kunt halen. Read more on Ladygadgets.blogo.nl (Blog) […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com