You are here: Home » Eten & koken » Lekvrije theepot van Menu

Lekvrije theepot van Menu

geschreven door Constance

Het Deense designmerk Menu heeft een nieuwe theepot ontwikkeld, en deze theepot is gegarandeerd lekvrij!

De Kettle Thermo Jug heeft nl. een speciaal tuitje gemaakt van siliconen. De Kettle Thermo Jug is gebaseerd op de klassieke Aziatische theepot en de moderne glazen theepot van Bauhaus. En deze 2 stijlen geven de Scandinavische touch aan deze theepot van het Deense ontwerpersduo Norm. De Kettle Thermo Jug heeft een niet-druipende schenktuit waardoor thee (of koffie) absoluut lekvrij ingeschonken kan worden. De omvangrijke handvaten van de theepot geven een veilige grip en onderstrepen de moderne ‘touch’. De theepot heeft een exclusieve roestvrijstalen indicator die aangeeft of de theepot open of gesloten is. De Kettle Thermo Jug is gemakkelijk schoon te maken. Het tuitje kan worden verwijderd voor grondige reiniging en de glazen pot is vervangbaar.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com