You are here: Home » Eten & koken » Nescafé Dolce Gusto introduceert de Genio

Nescafé Dolce Gusto introduceert de Genio

geschreven door Constance

NESCAFÉ komt met een geheel nieuw model Dolce Gusto, nl. de Dolce Gusto Genio!

 

En dat de Genio een heel intelligent model is blijkt wel want met slechts 1 druk op de knop maakt deze koffiemachine cappuccino, latte macciato, een café lungo, espresso en zelfs warme chocolademelk. En het speciale automatische watersysteem doseert de Dolce Gusto Genio de juiste hoeveelheid water voor de perfecte koffiesterkte. Er zijn 7 waterniveaus voorgeprogrammeerd en daardoor hoef je alleen nog maar je koffievoorkeur aan te geven. De Genio is lekker compact en verkrijgbaar in de kleur titanium en na slechts 5 minuten schakelt ie zichzelf uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com