You are here: Home » Eten & koken » Houten servies

Houten servies

geschreven door Constance

In Scandinavië is het al een aantal jaren reuze populair, een houten servies, en nu ook in Nederland te koop.

Elk bord en schaal is een kunstwerk op zich want het zijn plakken hout met de grillige bast er nog om heen. En aangezien de woontrend momenteel hout is, is het servies hierop een logisch vervolg. Een bijzonder praktische eigenschap van de stijlvolle borden en schalen is dat de producten door de behandeling met een speciaal ontwikkelde thermische coating in de vaatwasser kunnen. Voor een puur natuur, houten servies is dit revolutionair. De servieslijn werd vorig jaar bekroond met een prestigieuze designprijs in Moskou.

Omdat elk boom anders is, is ook elk bord en schaal anders. Want naarmate de boom ouder wordt tel je meer jaarringen. Ook kleine onvolkomenheden van een boom tekenen het servies op een geheel eigen manier. Net als bij mensen krijgt de boom door de jaren heen zijn unieke karakter, een weerspiegeling van het leven, door de tijd getekend. Het is heerlijk om met goede vrienden en familie van deze borden en schalen te eten. De schalen zijn ook geschikt voor het serveren van borrelhappen, als fruitschaal of simpel als decoratief object op tafel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com