You are here: Home » Beauty » Aveda cadeausets

Aveda cadeausets

geschreven door Constance
houten tuinpoort

Afgelopen week heb ik uitgebreid kennisgemaakt met het beautymerk Aveda. Ik kende Aveda natuurlijk al wel (ze hebben fantastische handcrèmes) en wist ook dat de producten gebaseerd zijn op de Ayurveda-leer maar ik kende de achterliggende filosofie niet.

Speciaal voor de December-cadeaumaand, heeft Aveda 5 Limited Edition Gift Sets samengesteld die je meeneemt naar harmonie en rust maar ook steun geeft aan de bevolking in Nepal want elke giftset is versierd met lokta papier uit de Himalaya.

Dit papier wordt al 900 jaar lang in de Himalaya gemaakt en doordat Aveda dit papier koopt hoeven de mannen en vrouwen niet weg om hun geld te verdienen en wordt bovendien ook ontbossing tegen gegaan en worden de sneeuwluipaarden en andere bedreigde dieren beschermd. In 2009 heeft de Himalaya Bio Trade een Wildlife Friendly certificering behaald voor het lokta papier en deze certificering zorgt voor het behoud van 34.000 hectare FSC-grond . In de 4 jaar dat Aveda het lokta papier gebruikt zijn er 3.800 banen zoals papiermaker gecreëerd (part-time en full-time) waardoor 1.000 families voorzien zijn van voedsel en educatie voor hun kinderen.

De Aveda Holiday Gift Set 2011 bestaat uit The Gift of Pure Relief (Normale en reisverpakkingen van de Hand Relief en de Foot Relief), That Gift that let them Shine (2 kleine Lip Shines in de kleuren Pomelo en Golden Prism), Live Life Vibrantly (een Color Conserve Shampoo en Color Conserve Conditioner, beide speciaal voor gekleurd haar), Groom Him for any Adventure (een herenset met daarin reisverpakking van de Aveda Men Pure-Formance Shampoo, Men Pure-Formance Conditioner, Aveda Men Pure-Formance Shaving Cream en Aveda Men Pure-Formance Dual Action Aftershave) en Great Hair is a Gift (deze set is speciaal bedoeld voor glad glanzend haar met de Smooth Infusion Shampoo, Smooth Infusion Conditioner, een reisflesje met Smooth Infusion Style Prep Smoother en Smooth Infusion Glossing Straightener).

En elke set is verpakt in een herbruikbare doos en is omwikkeld met het lokta papier uit Nepal en ze zijn te koop bij alle Aveda salons en spa’s, vanaf half november as.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com