You are here: Home » Beauty » Tas organizer

Tas organizer

geschreven door Constance
Miniki

Wie herkent dit niet?  Je hebt je leukste jurk aan, met je mooiste pumps, en net voordat je op pad wilt gaan, bedenk je je dat je tas niet ‘matcht’ met je outfit. Dus andere tas pakken en de hele boel eerst uitzoeken (lipgloss, pasjes, handcrème etc.) overhevelen.

Hardeep Melamed, tasaddict, had genoeg van het overhevelen en graaien naar spullen in haar oversized handbag. De oplossing: ze besloot een handige purse-in-purse te ontwikkelen die je snel en gemakkelijk overzet van de ene naar de andere tas. En bovendien bevat PurseN naast de organizer voor in je handtas ook andere handige items die het leven van de vrouw een stuk aangenamer maken. De collectie van PurseN bestaat uit de Organizer Insert, een Make-up case, een Sunglass case, een Jewelry case voor de mooiste juwelen en een speciale Luxury Travel Tote.

De Organizer Insert is verkrijgbaar in twee maten en bevat 9 vakjes, waarvan een groot afsluitbaar vak. De insert is zelfs te vergroten door de zijkant en bodem open te ritsen. De Jewelry Cases zijn ideaal voor op reis en komen ook in twee maten: de Weekender en de Vacationer. De doorzichtige vakken voor oorbellen, kettingen en armbanden zijn afzonderlijk afritsbaar. De Sunglass case is ideaal voor je zonnebril. Het hoesje is gemaakt van superzacht zijde, waarmee krassen op brillenglazen worden voorkomen. De Make-up bag is precies groot genoeg voor je dagelijkse touch-up products. Tot slot is de Travel Tote met zeven handige vakken, een ritsvak, twee insteekvakken aan de buitenkant  en extra lange hengsels voor draagcomfort, de ideale reispartner (of luiertas). ‘Tasmanagement’ is natuurlijk vooral functioneel, maar het moet er ook wel leuk uitzien, vandaar dat je kan kiezen uit luipaardprint (yes!), zwart met luipaardvoering (yes, yes!) of een kleurrijk motief.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com