You are here: Home » Accessoires » Logitech wekkerradio voor iPhone en iPad

Logitech wekkerradio voor iPhone en iPad

geschreven door Constance

Wil je elke dag wakker met je eigen muziek, van je iPad of iPhone, dat met de Logitech Clock Radio Dock S400i. Je kunt nl. de wekfunctie ingestellen op jouw muziekvoorkeur en het dock zorgt er voor dat het toestel opgeladen wordt om met een volle batterij aan de dag te beginnen.

Verder biedt de Logitech Clock Radio Dock S400i een helder stereogeluid en kan ie, dmv. de afstandsbediening, vanuit elke hoek in de kamer worden bediend. Verder kan je je eigen zenders instellen op de FM-tuner en wanneer de speaker uitstaat, laadt het dock de smartphone op. De wekker kan worden ingesteld met eigen muziek, FM-radio of een pieptoonalarm. Op de wekker met snooze-functie kan een dubbel alarm worden ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com