You are here: Home » Audio & video » Samsung NX200 camera

Samsung NX200 camera

geschreven door Constance

Met de nieuwe Samsung NX200 camera leg je alles tot in detail vast. Dankzij de hoogwaardige 20,3 megapixel APS-C sensor en het grote ISO-bereik maak je altijd professionele foto’s. Een gezellige kaasfondue met vriendinnen, de bachelor party van je zus of een gaaf concert, met de NX200 staat alles scherp op de foto, ook onder matige lichtomstandigheden.

Naast goede prestaties, is de Samsung NX200 compact en met het lichtgewicht metallic design een echte eyecatcher.  Om geen moment meer te missen beschikt de Samsung de NX200 over Fast Boot en de mogelijkheid om zeven foto’s per seconde te schieten. Je kunt je foto’s direct bekijken op het scherpe 3 inch VGA AMOLED display. De intuïtieve ‘Smart Panel’ gebruikersinterface met ‘Hot Keys’ naar de belangrijkste functies maakt het navigeren door het menu eenvoudig, ook als je de camera voor het eerst gebruikt. Samsungs i-Function 2.0 lens maakt de camera nog handiger in het gebruik. Hiermee kun je namelijk op de lens zelf de camera-instellingen aanpassen.

Dankzij de nieuwe panoramafunctie kun je ook indrukwekkende landschappen vastleggen, ideaal voor op vakantie. Ook grappig is de mogelijkheid om geluid op te nemen bij je foto, zo kun je dat heerlijke geluksmoment tijdens je vakantie weer helemaal oproepen. 

De Samsung NX200 is vanaf oktober in Nederland verkrijgbaar voor € 849.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com