You are here: Home » Beauty » Test: Philips RéAura, nieuw beautyproduct

Test: Philips RéAura, nieuw beautyproduct

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de introductie van het allernieuwste beautyproduct van Philips, de RéAura – het eerste professionele huidverjongingsproduct voor thuisgebruik. De RéAura is een revolutionair product en geeft je een stralende jonge huid in slechts 8 weken.

De Philips RéAura laser skin rejuvenation is een apparaat dat ontwikkeld is op basis van de nieuwste lichttechnologieën ism. de makers van Fraxel lasertechnologie. Dit is een non-invasieve behandeling die al meer dan 10 jaar wordt gebruikt door dermatologen. De Fraxel lasertechnologie bevordert het natuurlijke verjongingsproces van de huid door duizenden microscopisch kleine laserstralen die tijdens elke behandeling de huid
belichten. De Philips RéAura werkt met een lagere lichtintensiteit dan professionele apparatuur waardoor de RéAura gemakkelijk thuis te gebruiken is en met een stralende huid als resultaat.

Hoe werkt de RéAura precies? Een kuur duurt 8 weken lang, waarbij je 2x per week de RéAura gebruikt (op je gezicht, nek, decolleté, armen en handen) en na deze 8 weken zullen fijne lijntjes rondom je ogen, mond of wangen minder zijn en krijgt je huid een egale teint en een betere huidstructuur.

Bij de Philips RéAura hoort een persoonlijk behandelplan. Voor en na de aanschaf van de RéAura vindt er een huidanalyse plaats en krijg je een persoonlijk online behandelplan (MyRéAura). Ook kan je bij het speciale Philips Skincare-expertteam terecht voor al je vragen. Ook geeft het online-behandelplan veel informatie en kan je al je ervaringen en resultaten noteren in een persoonlijk dagboek en kan je ervaringen met andere RéAura gebruiksters uitwisselen.

In de doos zit, behalve de RéAura, een oplader, een luxe reisetui, een uitgebreide gebruiksaanwijzing en 2 producten: de laser performance gel en het aftercare complex.

En een behandeling gaat als volgt:
•   Stap 1: Vóór gebruik van Philips RéAura wordt de laser performance gel aangebracht. De gel is speciaal ontwikkeld voor de lasertechnologie en zorgt ervoor dat het apparaat soepel over de huid beweegt en optimaal contact houdt met de verschillende behandelzones.
Stap 2: Behandel de huid zoals aangegeven staat in de (meegeleverde) handleiding. Voor het beste resultaat dient de gebruiker de huid twee keer per week te behandelen, gedurende acht aaneengesloten weken.
•   Stap 3: Na behandeling is het belangrijk om het speciaal samengestelde aftercare complex aan te brengen. Deze hydraterende en kalmerende crème stimuleert celvernieuwing en houdt de vochthuishouding op peil.

Nu weten jullie dat Testman en ikzelf altijd producten willen uitproberen en dat is met de Philips RéAura ook het geval en ik heb daarom ook een RéAura, incl. de 2 speciale producten, mee naar huis gekregen voor een test die 12 weken gaat duren. Daarom zullen jullie deze week mijn eerste ervaringen (en die van Testman) kunnen lezen met de RéAura en bij dit artikel ook de eerste ‘voor’ foto’s zien.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com