You are here: Home » Fashion » Swarovski steunt Pink Ribbon

Swarovski steunt Pink Ribbon

geschreven door Constance

We gaan richting Pink Ribbon-maand (oktober) en om dit goede doel te steunen heeft Swarovski weer een aantal speciale items bedacht.

Verder staan alle Swarovski boutiques in het teken van de ‘Swarovski for Pink Ribbon’ collectie.  De ‘Swarovski for Pink Ribbon’ collectie is schitterend roze en bestaat uit een viertal producten namelijk: de ‘Tack pin’, de ‘Crystalline pen’, de ‘Pink Hope pendant’ en de ‘Charm’. Eyecatcher van de collectie is de ‘Tack pin’ in de vorm van het bekende roze lintje. Verder kan je Pink Ribbon steunen door te gaan schrijven met de Crystalline pen met roze kristallen.  De Pink Hope pendant is een mooie zilverkleurige ketting met licht roze kristallen en als laatste is er de Charm, een bedeltje met roze kristallen voor aan je tas, telefoon, sleutelbos of bedelarmband. Vanaf 1 oktober as. ligt de Pink Ribbon collectie in de Swarovski winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com