You are here: Home » Accessoires » Draadloos Logitech toetsenbord

Draadloos Logitech toetsenbord

geschreven door Constance

Logitech heeft een Wireless Touch Keyboard K400 geintroduceerd dat speciaal bedoeld is voor het bedienen van je laptop als deze is aangesloten op de tv.

De Logitech K400 is daarom ook Ideaal voor het surfen, emailen of twitteren en met een bereik van ruim tien meter, is het toetsenbord eenvoudig vanaf de bank te gebruiken. Het acht centimeter grote, ingebouwde touchpad zorgt voor de navigatie over het scherm en maakt een muis overbodig. Verder is het installeren van de Wireless Touch Keyboard K400 is erg eenvoudig want zodra de kleine Logitech Unifying-ontvanger in de USB-poort is geplugd, werkt het toetsenbord. En de Unifying-ontvanger kan gebruikt worden voor in totaal vijf verschillende apparaten. De batterij heeft een levensduur van minimaal één jaar. De lage toetsen zijn comfortabel en maken nauwelijks geluid. Door de dikgedrukte, heldere witte letters zijn de toetsen ook in een halfdonkere ruimte goed te lezen. Het toetsenbord is compact en kan staand in verticale houding worden opgeborgen om ruimte te besparen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com