You are here: Home » Accessoires » Design Bluetooth headset, Nokia J

Design Bluetooth headset, Nokia J

geschreven door Constance

Nokia heeft een nieuwe Bluetooth headset ontwikkeld, de Nokia J (Jay)!

De Nokia J heeft een standby tijd van wel 3 maanden en als je hem wilt gebruiken om te gaan bellen, dan haal je hem uit de houder en je kunt gelijk aan de slag. En hij door alles vanzelf: opnemen, inschakelen en verbinding maken en zodra ie terug zit in de houder is de verbinding verbroken en de Nokia J ook uitgeschakeld. Door de houder klik je hem makkelijk vast aan je overhemd, blouse of jasje. De Nokia J beschikt verder over DSP-ruisonderdrukking (Digital Signal Processing). Dit zorgt voor een glashelder geluid. Ook past de Nokia J het volume automatisch aan een gesprek aan, zodat hij nooit meer te hard of te zacht staat. Verder heeft het ontwerp van de Nokia J al veel prijzen in de wacht gesleept: de ‘red dot Design Winner 2011’, de ‘iF Product Design Award 2011’ en de ‘International CES Innovations Design & Engineering Showcase Honor 2011’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com