You are here: Home » Shoppen » Last van puistjes en mee-eters?

Last van puistjes en mee-eters?

geschreven door Constance

Ben je ‘gezegend’ met een vette huid en heb je regelmatig last van puistjes en mee-eters? Acne is een veel voorkomend probleem, en niet alleen in de pubertijd.

Eau Thermale Avène heeft een aparte lijn ‘Cleanance’ uitgebracht, die speciaal geschikt is voor de onzuivere huid en dit najaar wordt deze lijn uitgebreid met TriAcnéal. TriAcnéal heeft 3 actieve bestanddelen die op verschillende niveaus de onzuiverheden aanpakken. Een van de belangrijkste dingen voor je huid is goed reinigen (en dat geldt niet alleen voor de vette huid). Dat kan bijv. met de Cleanance soapless gel cleaner of de Cleanance Anti-shine purifying lotion. En na deze reiniging moet je je huid goed verzorgen dmv. een goede crème of lotion. Zo is er de Cleanance Anti-shine regulating lotion die ervoor zorgt dat je huid niet gaat glimmen, maar ook is er een speciale zoncrème, Cleanance UV 30 Emulsion, die niet vet is en je huid niet kan verstoppen.

Alle producten van Eau Thermale Avène zijn oa. te koop bij de Mediq Apotheken en bij huidklinieken en huidtherapeuten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com