You are here: Home » Beauty » Olaz Professional, nieuwe anti-verouderingsproducten

Olaz Professional, nieuwe anti-verouderingsproducten

geschreven door Constance

Op 1 juli as. introduceert Olaz de 1 serie professionele anti-verouderingsproducten: Olaz Professional. Dit is een lijn van 5 producten die garandeert dat je huid er binnen 28 dagen jonger uitziet. Alle producten zijn ontwikkeld ism. een groep vooraanstaande dermatologen.

Alle producten bevatten een aantal hoogwaardige ingrediënten, zoals Retinyl Propionate (een afgeleide van Vitamine A), SPF 30, Olaz Moisturisers, Carnosine (een sterk anti-oxidant), Peptiden en Niacinamide (helpt tegen fijne lijntjes, vlekjes en rimpels). Het Anti-Rimpel Pakket is de basis voor het driedelige behandelprogramma en deze producten zorgen voor een vermindering van fijne lijntjes en rimpels binnen 28 dagen. In het pakket zit een Anti-verouderings Dagcrème (met SPF 30), een Rimpel Vereffende Crème die lijntjes en rimpels tegengaat en ook als nachtcrème gebruikt kan worden en Het Diepliggende Rimpel Complex dat zich richt op de diepere rimpels door het gebruik van Pro-Retinol en Niacinamide en deze crème kan zowel overdag als ’s nachts gebruikt worden.

Er zijn ook nog 2 losse producten te koop: het Oog Rimpel Complex dat speciaal is bedoeld voor rond de ogen en kraaienpootjes, donkere kringen en zwellingen tegengaat. En de Exfoliërende Crème Reiniger die bedoelt is om je gezicht schoon te maken en voor te bereiden op de producten van Olaz Professional.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com