You are here: Home » Accessoires » Handige kookzak voor op de bbq of in de oven

Handige kookzak voor op de bbq of in de oven

geschreven door Constance

Ik heb jullie al eerder laten kennismaken met de marinade injectiespuiten van Point-Virgule, maar ik heb zelf mogen kennis maken met de Qbag, een ander handig attribuut voor op de bbq of voor in de oven (niet in de magnetron).

De Qbag is een zakje dat gemaakt is van aluminiumfolie en daarin kan je je vis-, vlees- en/of groentegerechten bereiden. Je vult het zakje, vouwt het dicht, en via het transparante venstertje dan je het kookproces volgen. En doordat alle sappen in het zakje blijven, krijg je geen geknoei en smaken je gerecht verrukkelijk. Wat ikzelf erg leuk (en handig) vond, was dat je ook allerlei desserts kan maken en dat de Qbag heel goed aansluit bij de Point-Virgule injectiespuiten. (In elke verpakking zitten 8 Qbags, dus heb je er genoeg om met een groep vrienden gezellig te gaan bbq en je kunt van te voren je gerecht al klaar maken. Je gebruikt per persoon 1 Qbag en zodra je wilt gaan koken, leg je de Qbags op de bbq of in de oven.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com