You are here: Home » Gadgets » Lepelhouder

Lepelhouder

geschreven door Constance

Natuurlijk kennen we allemaal de zgn. lepelhouder voor op het aanrecht, maar ik vind dat toch een beetje viezig. Zowieso leg ik altijd een stuk keukenrol onder de keukentools die ik gebruik om mee te roeren, draaien en bakken.

Nu heb ik een geweldig hulpje thuis gestuurd gekregen en dit is echt zo eenvoudig en daardoor zo makkelijk, dat ik iets had van: dat daar nog nooit iemand eerder mee is gekomen. Het gaat om de Potclip (tja de naam is iets minder). Deze clip kan je op de rand van een koeken-, soep- of braadpan klemmen en in de uitsparing kan je je lepel, garde of ander roerijzer leggen. Hierdoor heb je altijd je lepel bij de hand en je aanrecht blijft lekker schoon. En de Potclip kan je ook prima gebruiken voor een pot stroop, jam of honing.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com