Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
ladygadgets

Design kattenbak

Mijn eigen Noorse Boskat Noa gebruikt haar kattenbak alleen als er sneeuw ligt, voor de rest doet zij haar behoefte in onze tuin. (En dankzij Royal Canin en Pro Plan is dat minimaal.) Maar er zijn katten die niet buiten komen en die moeten natuurlijk wel op de bak en meestal zijn die kattenbakken vreselijk lelijk. Ik kwam tijdens mijn tripje naar New York (vorige maand) al een exemplaar tegen, de Hammacher Cat Box Concealing Cabinet maar ook in Nederland zijn er mooie exemplaren te koop.

Bij Kenzi hebben ze 7 verschillende kattentoiletten (5 voor volwassen katten en 2 voor kittens) en deze passen eigenlijk in elk interieur. En hierbij kan je ook een mooie krabpaal en kattenmand kiezen zodat je een mooie set hebt die in je woonkamer of slaapkamer geen lelijke dissonant vormt. Het is bijna jammer dat Noa zo’n mooie kattoilet niet nodig heeft en dat zij de voorkeur geeft aan ‘ordinaire’ aarde 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?