You are here: Home » Accessoires » Design kattenbak

Design kattenbak

geschreven door Constance

Mijn eigen Noorse Boskat Noa gebruikt haar kattenbak alleen als er sneeuw ligt, voor de rest doet zij haar behoefte in onze tuin. (En dankzij Royal Canin en Pro Plan is dat minimaal.) Maar er zijn katten die niet buiten komen en die moeten natuurlijk wel op de bak en meestal zijn die kattenbakken vreselijk lelijk. Ik kwam tijdens mijn tripje naar New York (vorige maand) al een exemplaar tegen, de Hammacher Cat Box Concealing Cabinet maar ook in Nederland zijn er mooie exemplaren te koop.

Bij Kenzi hebben ze 7 verschillende kattentoiletten (5 voor volwassen katten en 2 voor kittens) en deze passen eigenlijk in elk interieur. En hierbij kan je ook een mooie krabpaal en kattenmand kiezen zodat je een mooie set hebt die in je woonkamer of slaapkamer geen lelijke dissonant vormt. Het is bijna jammer dat Noa zo’n mooie kattoilet niet nodig heeft en dat zij de voorkeur geeft aan ‘ordinaire’ aarde 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com