Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Kia en Shoeby lanceren ‘Picanto Shoeby by Kia’

Het bekende automerk Kia en de populaire Nederlandse modeketen Shoeby maken vol trots de introductie van een bijzondere limited edition Kia Picanto bekend. Deze Picanto Shoeby by Kia, die in een gelimiteerde oplage van 106 stuks wordt uitgebracht, is een exclusief voor deze samenwerking uitgevoerde versie van de geliefde Kia Picanto.

De Picanto Shoeby by Kia is gebaseerd op een X-ecutive uitvoering van de Picanto. Met zijn sportief modische uiterlijk beschikt deze limited edition over een 1.1 liter motor en 65 pk. In het deels met zwart leer afgezette interieur vormt de limekleurige piping een verfrissend accent, terwijl dashboard en deurgrepen voorzien zijn van “dark metal paint”. Een sportief instrumentenpaneel met rode wijzerplaten, aluminium sportpedalen, sportieve hoofdsteunen en automatische airconditioning met een limekleurige contrasterende ring rondom de display, zetten het originele karakter van deze hippe auto extra kracht bij.

Maar ook het uiterlijk van deze gelimiteerde editie mag er zijn: een verchroomde grille, koplampen en achterlichtunits met hoogglans zwarte afwerking, een tankklep uitgevoerd in sportieve aluminiumlook en 15” lichtmetalen velgen in “Flower” of “5-gaats” design, vervolmaken de look. Toch zou deze Picanto niet compleet zijn zonder de exclusieve Shoeby details! De trotse bezitter van één van de 106 exemplaren kan dan ook volop genieten van de op de flanken gestyleerde matzwarte Shoeby-striping en een genummerde badge (1/106) op de achterzijde.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?