You are here: Home » Eten & koken » Chocoladepasta van Newtree

Chocoladepasta van Newtree

geschreven door Constance

Afgelopen zaterdag heb ik bij collega-schrijfster Karin (Koken.blogo.nl) antipakjesavond gevierd en toen kwam het gesprek op de, door haar geteste, chocoladepasta van Newtree. Ik ben een reuze fan van chocolade (en vroeger van de Pastachoca Beregoed, maar wel voordat ze receptuur veranderden) en Karin bood mij gelijk 2 potjes aan om te proberen.

De chocoladepasta van Newtree zijn er in 2 variänten: puur en melk (met honing) en bij Newtree noemen ze dit chocoladepasta voor volwassenen. Nu eet ik ’s ochtends nooit jam of pindakaas op mijn crackers maar altijd hartig omdat ik niet zo dol ben op zoet op mijn brood (en ik vind Nutella niet lekker en de oude vertrouwde Pastachoca Beregoed is er niet meer). Daarom heb ik zondagochtend na een cracker met filet American en mosterrollade de laatste cracker in 2-en gedeeld en de ene helft met de pure variant en de andere helft met de melk variant ingesmeerd en ik ben om. Want wat is deze chocoladepasta lekker zeg! En aangezien je bij chocopasta toch aan een boel calorieën denkt, heb ik de potjes uitgebreid bestudeerd en tot mijn grote verrassing zit er in 100 gram chocopasta de helft minder calorieën dan in 100 gram pindakaas! Dus ‘move over pindakaas, here comes de chocoladepasta.’ (Ik heb wel een lichte voorkeur voor de melk-chocoladepasta, maar ook de puur is errug lekker.)

Nu moet ik alleen nog op zoek naar een verkooppunt van de Newtree chocoladepasta (zowieso wordt ie online verkocht) maar het schijnt dat Simon Levelt ook Newtree verkoopt, dus ga ik daar maar eens kijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com