You are here: Home » Shoppen » Nieuw middel tegen een kater: Kater Killer

Nieuw middel tegen een kater: Kater Killer

geschreven door Constance

Met de feestdagen, zoals Kerst en Oudjaar (of tijdens de Kerstborrel op je werk), loop je altijd het risico dat je teveel alcohol drinkt en dat je opstaat met een kater.

Maar nu kan je ook in Nederland terecht voor hét middel tegen een kater, nl. Kater Killer. Je neemt voor het slapen 2 bruistabletten met water in en de volgende dag voel je je goed. Doordat alcohol een dehydraterend effect heeft op het menselijke lichaam, krijg je hoofdpijn, een droge mond en nadorst en ook worden er verschillende vitamines en mineralen aan het lichaam ontrokken. Het gebruik van Kater Killer helpt deze verstoorde vochtbalans te herstellen. Eén dosis bevat 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C.

Kater Killer is verkrijgbaar bij oa. De Tuinen, Gezond & Wel en diverse drogisterijen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com