You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: Nokia N8

Gadget Test: Nokia N8

geschreven door Constance

Eindelijk was het dan zover, ik heb een testexemplaar van de Nokia N8 thuis gekregen en ben aan de gang gegaan met een testreview.

Over het uiterlijk kan ik heel kort zijn, het is absoluut een zakelijk toestel. Als vrouw kreeg ik er geen ‘hebberig’ gevoel en dat is jammer want het oog wil ook wat. Het is overduidelijk dat Nokia met de N8 zicht richt op de zakelijke markt. Misschien komt dat ook wel door de kleur want er komt ook een groen en een blauw model aan.

Ik heb zelf al een paar jaar de Nokia N71 (naast de Samsung Galaxy I9000) en ik ben hier nog steeds tevreden over en dat komt voornamelijk door het kleine toetsenbordje. En doordat ik gewend ben aan de indeling van een Nokia toestel heb ik geen gebruiksaanwijzing doorgelezen want dat doet bijna niemand tegenwoordig meer, en een mobieltje moet gelijk doen waar ie voor bedoeld is. Dus Sim kaart in de N8 en aan de slag.

Het viel me op dat het touchscreen van de N8 het prima doet, met en zonder lange nagels. Het scherm werkt heel prettig en dat is zeker een pré tov. een iPhone. Verder werken ook internet, de OVI-store en de navigatie helemaal prima en doet de telefoon alles wat ie belooft.

Nu lezen jullie in mijn review waarschijnlijk een maar en die is er ook (weliswaar een kleine). Ik weet nog steeds niet wat ik precies van de Nokia N8 moet vinden, en dat terwijl ie prima zijn werk doet. Misschien speelt het uiterlijk bij mij toch meer mee dan ik wil toegeven, want de meeste mannen aan wie ik het toestel heb laten zien vond dat ie er prima uitzag en waren onder de indruk. Dus kan ik geen echte conclusie trekken en zou ik zeggen, ga zelf even bij je telecomaanbieder langs en probeer de Nokia N8.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com