You are here: Home » Gadgets » Live After Football presenteert LAF Lifestyle Fair 2010

Live After Football presenteert LAF Lifestyle Fair 2010

geschreven door Constance

De Beurs van Berlage, één van Nederlands mooiste rijksmonumenten, vormt ook in 2010 weer het ultieme decor voor de LAF Lifestyle Fair. Dé fair voor de professionele voetbalwereld. In tegenstelling tot de voorgaande edities, zal dit bijzondere evenement maar liefst twee dagen in beslag nemen. De tweede dag (dinsdag 16 november as.) is tevens, gratis,  toegankelijk voor publiek.

Op maandag 15 november vindt de spraakmakende VIP Night plaats, waarbij zoals altijd de top van de Nederlandse voetbalwereld zijn opwachting zal maken. De presentatie op de VIP Night wordt verzorgd door niemand minder dan Humberto Tan. Toegang op deze avond is uitsluitend voor genodigden.

Maar op dinsdag 16 november tussen 12.00 uur en 20.00 uur is het ook voor de liefhebber mogelijk om een kijkje te nemen in de wereld van Life After Football. Het enige dat je hoeft te doen om deze unieke Fair bij te wonen, is je aan te melden op www.laflifestylefair.nl. Ook op deze dag is er een aantrekkelijk programma samengesteld, waaronder een lezing van Ruud Gullit over het WK Bid. Daarnaast zijn er verschillende product lanceringen en is er een feestelijke borrel ter afsluiting.

Zo reikt designer Erik Kuster, om 13.30 uur, het 1e exemplaar van zijn nieuwe boek ‘Erik Kuster Metropolitan Luxury II’ uit aan Estelle Gullit. Verder start Patrick Kluivert om 14.00 uur een fundraising voor het speciale onderwijs van Jacky Nanlohy. Dirk Scheringa wordt aan de tand gevoeld over voetbal, het bedrijfsleven en leiderschap. Voordat om 17.30 uur de borrel begint, krijgt ex-voetbalvrouw Victoria Koblenko nog een speciale ‘coffret’ uitgereikt. Dus er is genoeg te zien en te beleven en schrijf je daarom snel in voor een gratis entreebewijs.

Absoluut hoogtepunt van de LAF Lifestyle Fair 2010 zijn de LAF Awards. Deze drie opmerkelijke Awards worden op de VIP Night uitgereikt aan door de organisatie gekozen (ex-)topvoetballers. De LAF Awards zijn in het leven geroepen, omdat Life After Football topvoetbalers erkenning wil geven voor hetgeen zij tijdens of na hun carrière hebben betekend voor anderen, de sport, het land en/of minderbedeelden. De Awards zullen door medeoprichter van Life After Football en oud-topvoetballer Regi Blinker persoonlijk worden uitgereikt. De Awards zijn voor zowel Nederlandse, als buitenlandse topspelers die in Nederland voetballen of hebben gevoetbald.

Onderstaande Awards zullen worden uitgereikt:
– The Achievement Award staat voor een Nederlandse speler die op het hoogste niveau heeft gepresteerd, prijzen heeft gewonnen en tijdens zijn carrière een voorbeeldfunctie heeft weten te bekleden.
– The Made in Holland Award staat voor een buitenlandse speler die in Nederland ‘geschoold’ is en met die Nederlandse ‘klasse’ in zijn bagage zijn carrière heeft vervolgd, waarna hij zich heeft ontpopt tot een voetballer van wereldklasse.
– The Charity Award staat voor een (ex)-voetballer die zich inzet voor goed doel en middels de voetbalsport iets teruggeeft aan de minderbedeelden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com