Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
ladygadgets

Koude handen

We gaan de winter weer tegemoet en aangezien ons kantoor (van Testman en mijzelf) op zolder zit, wil het daar nog weleens een beetje tochten (tja een oud huis he, dan krijg je dat). Vooral Testman klaagt dan over koude handen en vingers tijdens het typen.

Er zijn hiervoor 2 oplossingen: voor hem een paar grijze usb handschoenen en voor haar een roze of lichtblauwe usb handenwarmers. Bij beiden kan je gewoon blijven werken want je vingers zijn onbedekt maar om toch warme handen te krijgen en te houden sluit je de handschoenen aan op een usbpoort. De grijze handschoenen hebben zelfs 2 verschillende warmtestanden en ze werken onafhankelijk van elkaar. Ik zou zeggen, bestel ze nu alvast want als het eenmaal koud wordt worden de levertijden ook gelijk een stuk langer. (Natuurlijk zijn dit ook ideale Sinterklaas- of Kerstcadeaus.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?