You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Koude handen

Koude handen

geschreven door Constance

We gaan de winter weer tegemoet en aangezien ons kantoor (van Testman en mijzelf) op zolder zit, wil het daar nog weleens een beetje tochten (tja een oud huis he, dan krijg je dat). Vooral Testman klaagt dan over koude handen en vingers tijdens het typen.

Er zijn hiervoor 2 oplossingen: voor hem een paar grijze usb handschoenen en voor haar een roze of lichtblauwe usb handenwarmers. Bij beiden kan je gewoon blijven werken want je vingers zijn onbedekt maar om toch warme handen te krijgen en te houden sluit je de handschoenen aan op een usbpoort. De grijze handschoenen hebben zelfs 2 verschillende warmtestanden en ze werken onafhankelijk van elkaar. Ik zou zeggen, bestel ze nu alvast want als het eenmaal koud wordt worden de levertijden ook gelijk een stuk langer. (Natuurlijk zijn dit ook ideale Sinterklaas- of Kerstcadeaus.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com