You are here: Home » Shoppen » Lloyd Sisters Manuka Honing 15+

Lloyd Sisters Manuka Honing 15+

geschreven door Constance

Wil je lekker en gezond bezig zijn? Wil je iets eten dat niet alleen lekker is, maar ook nog een vol met anti-oxidanten zit? Probeer dan eens Lloyd Sisters Manuka Honing 15+!

En deze bijzondere verwennerij staat nu op het menu bij de Pure Beauty Boutique. De honing is een pure Nieuw-Zeelandse honing en wetenschapplijk onderzoek heeft aangetoond dat Manuka Honing gezondheidsverbeteringen oplevert, bevordert genezingsprocessen en aangroei van weefsel en littekenvorming tegengaat. Doordat Lloyd Sisters Manuka Honing 15+ ontstekingen remt en het regeneratieproces bevordert, kan de honing verlichting geven aan mensen die last hebben van brandend maagzuur, maagzweren en het prikkelbare darm syndroom PBS. Manuka kan daarnaast helpen bij schimmelklachten zoals ring- en dauwworm en waterwratjes.

Je kunt Lloyd Sisters Manuka Honing 15+, voor de maaltijd nemen als spijsverteringssupplement en als voedingssupplement om het afweersysteem te ondersteunen. Of op de tong laten smelten om je keel te verzachten. En je kunt de honing aanbrengen onder een pleister of verband als eerste hulp om het herstel van de huid te bevorderen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Fred Kolman 6 januari 2019 - 15:38

Hallo Constance, verloop je deze honing (nog)?

Reageer
Constance 8 januari 2019 - 10:50

Beste Fred, lifestylelady.nl verkoopt geen producten, ik ben een webmagazine 😉 maar ik ben verder gaan speuren en helaas is deze honing nergens meer te koop. Het artikel stamt uit 2010 en inmiddels is het merk Lloyd Sisters niet meer verkrijgbaar. Sorry

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com