Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
ladygadgets

Introductie Nokia N8

Volgende week woensdag (25 augustus as.) wordt de allernieuwste Nokia smartphone geïntroduceerd, de Nokia N8 en ladygadgets.blogo.nl is erbij.

De Nokia N8 is een smartphone met een3,5 inch AMOLED touchscreen, compleet met een oriëntatiesensor (versnellingsmeter), kompas (magnetometer), nabijheidssensor en een omgevingslichtdetector. Je hebt 2 toetsenborden, een on-screen toestenblok en een compleet toetsenbord en ook is er een speciale cameratoets en kan je gebruik maken van een stylus. De telefoon heeft een aluminium buitenkant en deze is verkrijgbaar in het witzilver, donkergrijs en felgroen. (Felgroen is weer eens een hele andere kleur voor een telefoon.)

Er zitten 3 aanpasbare startschermen, incl. widgets, thema’s, snelkoppelingen, screensavers, pictogrammen etc. Het interne geheugen is 16 GB en dit geheugen is uit te breiden, dmv. een Micro-SD kaart tot max. 32 GB. De (HD video)camera heeft 12 megapixels, met een Carl Seiss lens en een Xenon flits. Natuurlijk ontbreekt ook een FM-radio niet en kan je (on-demand) WEBtv kijken. Het downloaden van heel veel apps uit de OVI store is een fluitje van een cent en de Nokia N8 wordt ook geleverd met een compleet navigatie pakket.

Ik ben heel benieuwd hoe de Nokia N8 er in het echt uitziet, dus volgende week lezen jullie meer over deze nieuwe Nokia Smartphone.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?