You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Deurstickers van style your garage

Deurstickers van style your garage

geschreven door Constance

We zijn allemaal druk met het (her) inrichten van ons huis. De binnenkant dus.Maar wat doen we met de buitenkant? De voor en achtertuin zetten we vol met planten en bloemen. Het houtwerk krijgt een fraaie kleur en de garagedeur gaat daar in mee.  Voor de bezitters van een garage aan huis kwam ik deze week een leuke web site tegen.

Wat zou het leuk zijn om die garage een blikvanger te maken! Want wie wil nou niet die garage deur openen en doen alsof daar een waanzinnige auto of motor in staat! Vanaf nu is dat voor iedereen haalbaar.

Op de website van style-your-garage zijn geweldig leuke en mooie posters te koop die op de garage deur bevestigd kunnen worden. En niet zomaar stickers! De fotoprint wekt de suggestie dat je een blik in de garage kunt werpen. Dus geen plat vlak maar een kijkje in de garage op bijvoorbeeld je privévliegtuig!

Of heb je liever een Harley Davidson dan is dit ook mogelijk. Zelfs een doorkijkje naar het strand behoort tot de mogelijkheden.

 Heb je geen garage? Geen nood. Op dezelfde site wordt  verwezen naar style-your-door.  Hier vind je posters voor een normaal deurformaat aan.

Met hele leuke maar ook gekke varianten van een touwladder brug of een lift en  kantoordeur.Leuk voor de deur naar de slaapkamer, of de kinderkamer. Maar ook je kantoor aan huis kan op deze manier een extra dimensie krijgen.

We gaan plakken en de boel een oppepper geven!

 Lizette Zeef, InterieurTipgever Den Haag, Rotterdam en omstreken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com