Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung komt met pocketformaat HD-camcorder

Samsung introduceert, in september as., een pocketformaat Full-HD camcorder met 270 graden draaibare lens, zodat je ook jezelf kunt filmen. Met deze innovatieve lens is het mogelijk om vanuit alle hoeken te filmen en zet je direct jezelf op de film.

Je kunt je filmpjes heel makkelijk delen dmv. de ingebouwde USB aansluiting op de Samsung HMX-E10. Je kunt hem ook gelijk op je pc aansluiten, zonder dat je hiervoor een losse kabel nodig hebt en dan laadt gelijktijdig ook je batterij zich weer op.

De HMX-E10 beschikt over een CMOS-sensor. Met deze sensor maak je video’s in Full-HD 1920×1080 resolutie en maak je foto’s van 8 megapixels. De achterzijde van de camcorder is uitgerust met een verticaal 2,7 inch touchscreen LCD-display. Bij het opnemen van een video wordt het display in tweeën gesplitst. In het bovenste gedeelte zie je de live videostream en in het onderste gedeelte de touchscreen functieknoppen voor opnemen, stoppen en afspelen. Als je tijdens het afspelen het display horizontaal kantelt, kun je de video direct in breedbeeld over de gehele breedte van het display bekijken. Met de ingebouwde Samsung Intelli-Studio-software op de HMX-E10 kun je direct de video bewerken en afspelen op elke computer. Je zet je video’s extra snel online met de interactieve verzendknop op het display van de HMX-E10. Als je de camcorder aansluit op een computer met internetverbinding, maak je via de verzendknop rechtstreeks verbinding met bijvoorbeeld YouTube™. De HMX-E10 camcorder is te koop in de kleuren zwart, wit en oranje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?