You are here: Home » Shoppen » Tips voor lange wimpers

Tips voor lange wimpers

geschreven door Constance

Vorige week heeft Tom Sebastian op Radio 10 Gold allerlei tips gegeven voor vollere en mooie lippen en aangezien ook de wimpers momenteel in de belangstelling staan heb ik nog een aantal tips voor jullie om volle, lange en volumineuze wimpers te krijgen.

Ik heb zelf al een aantal keren wimperextensions laten zetten in Shanghai en deze zijn gemaakt van echt haar. Het resultaat is werkelijk schitterend maar als ze (na ong. 1 maand tot 6 weken) gaan uitvallen zien je eigen wimpers er super zielig uit. Het lijkt wel of je helemaal geen wimpers meer hebt. En je mag niet in je ogen wrijven, je moet uitkijken met douchen en geen mascara of oogmake-up remover gebruiken want dan vallen ze uit! Dus leuk voor 1 keer, maar niet om permanent te hebben en in Nederland betaal je je werkelijk scheel voor zo’n behandeling.

Een andere optie zijn natuurlijk valse wimpers maar ik vind het gedoe met lijm en een pincet werkelijk een drama, want of je plaatst de wimpers te hoog of je krijgt lijm in je oog of ze zitten scheef. Iets beter gaat het met de losse plukjes wimpers die je tussen je eigen wimpers plakt, maar het blijft een gedoe met de wimperlijm.

En dan wil ik het nog niet eens hebben over alle (te dure) mascara’s die ik al in de loop der jaren heb aangeschaft en waar ik elke keer weer in werd teleurgesteld. Maar eindelijk heb ik wel mijn favoriet gevonden: Kanebo Sensai 38 graden Volumizing.

Een andere trend die is komen overwaaien, uit de VS, zijn de wimpergroeimiddelen en ik gebruik zelf al sinds begin mei, elke avond voor het slapen Revitalash en het werkt echt geweldig. Nu heb ik ook een mascara en wimpergroeimiddel in-een toegestuurd gekregen, van HighTech Cosmetics. En het voordeel daarvan is dat je wimpers overdag ‘groeien’  en je hebt ook gelijk mascara op. Ik weet niet of het inderdaad ook dubbelop werkt, zoals ik het nu doe. Overdag de HighTech Cosmetics Instant Lash Extender Mascara en ’s avonds Revitalash, maar toch het is het proberen waard. Natuurlijk zijn er nog meer merken die ‘claimen’ dat zij je wimpers kunnen laten groeien, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Wel met de 2 bovengenoemde merken (kijk hier voor de voor & na foto’s) en ik moet eerlijk zeggen, het werkt echt en aangezien je wimpers er 4 maanden overdoen om hun uiteindelijke lengte te bereiken heb ik nog een paar maanden te gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com