Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Nieuwe mascara’s bij Etos Nieuwe mascara’s bij Etos
  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
shoppen

Tips voor lange wimpers

Vorige week heeft Tom Sebastian op Radio 10 Gold allerlei tips gegeven voor vollere en mooie lippen en aangezien ook de wimpers momenteel in de belangstelling staan heb ik nog een aantal tips voor jullie om volle, lange en volumineuze wimpers te krijgen.

Ik heb zelf al een aantal keren wimperextensions laten zetten in Shanghai en deze zijn gemaakt van echt haar. Het resultaat is werkelijk schitterend maar als ze (na ong. 1 maand tot 6 weken) gaan uitvallen zien je eigen wimpers er super zielig uit. Het lijkt wel of je helemaal geen wimpers meer hebt. En je mag niet in je ogen wrijven, je moet uitkijken met douchen en geen mascara of oogmake-up remover gebruiken want dan vallen ze uit! Dus leuk voor 1 keer, maar niet om permanent te hebben en in Nederland betaal je je werkelijk scheel voor zo’n behandeling.

Een andere optie zijn natuurlijk valse wimpers maar ik vind het gedoe met lijm en een pincet werkelijk een drama, want of je plaatst de wimpers te hoog of je krijgt lijm in je oog of ze zitten scheef. Iets beter gaat het met de losse plukjes wimpers die je tussen je eigen wimpers plakt, maar het blijft een gedoe met de wimperlijm.

En dan wil ik het nog niet eens hebben over alle (te dure) mascara’s die ik al in de loop der jaren heb aangeschaft en waar ik elke keer weer in werd teleurgesteld. Maar eindelijk heb ik wel mijn favoriet gevonden: Kanebo Sensai 38 graden Volumizing.

Een andere trend die is komen overwaaien, uit de VS, zijn de wimpergroeimiddelen en ik gebruik zelf al sinds begin mei, elke avond voor het slapen Revitalash en het werkt echt geweldig. Nu heb ik ook een mascara en wimpergroeimiddel in-een toegestuurd gekregen, van HighTech Cosmetics. En het voordeel daarvan is dat je wimpers overdag ‘groeien’  en je hebt ook gelijk mascara op. Ik weet niet of het inderdaad ook dubbelop werkt, zoals ik het nu doe. Overdag de HighTech Cosmetics Instant Lash Extender Mascara en ’s avonds Revitalash, maar toch het is het proberen waard. Natuurlijk zijn er nog meer merken die ‘claimen’ dat zij je wimpers kunnen laten groeien, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Wel met de 2 bovengenoemde merken (kijk hier voor de voor & na foto’s) en ik moet eerlijk zeggen, het werkt echt en aangezien je wimpers er 4 maanden overdoen om hun uiteindelijke lengte te bereiken heb ik nog een paar maanden te gaan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?