Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

iPad hoesjes

Ik zit vandaag in New York (een dagje vertraging kan geen kwaad) en natuurlijk moest er voor Testman een iPad aangeschaft worden. Wat een drama, die dingen zijn bijna overal uitverkocht, maar het is toch gelukt (vraag alleen niet hoe).

En ja, natuurlijk moet er nu ook een beetje kek hoesje om de iPad heen. Ik vind de covers die je via de Apple winkels kunt kopen, heel saai en degelijk. Maar gelukkig zijn er alternatieven: Na Louis Vuittonn komt ook Gucci met 3 mooie hoesjes. De 1e heeft het bekende Gucci logo in beige/bruin, de 2e is gemaakt van rubberized leer en de 3e van neopreem en allebei met het Gucci logo als print. (Let op: er is al wel een wachtlijst.) En de Gucci hoesjes zijn een stuk voordeliger dan de Louis Vuitton covers.