Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

iPad hoesjes

Ik zit vandaag in New York (een dagje vertraging kan geen kwaad) en natuurlijk moest er voor Testman een iPad aangeschaft worden. Wat een drama, die dingen zijn bijna overal uitverkocht, maar het is toch gelukt (vraag alleen niet hoe).

En ja, natuurlijk moet er nu ook een beetje kek hoesje om de iPad heen. Ik vind de covers die je via de Apple winkels kunt kopen, heel saai en degelijk. Maar gelukkig zijn er alternatieven: Na Louis Vuittonn komt ook Gucci met 3 mooie hoesjes. De 1e heeft het bekende Gucci logo in beige/bruin, de 2e is gemaakt van rubberized leer en de 3e van neopreem en allebei met het Gucci logo als print. (Let op: er is al wel een wachtlijst.) En de Gucci hoesjes zijn een stuk voordeliger dan de Louis Vuitton covers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?