You are here: Home » Accessoires » iPad hoesjes

iPad hoesjes

geschreven door Constance

Ik zit vandaag in New York (een dagje vertraging kan geen kwaad) en natuurlijk moest er voor Testman een iPad aangeschaft worden. Wat een drama, die dingen zijn bijna overal uitverkocht, maar het is toch gelukt (vraag alleen niet hoe).

En ja, natuurlijk moet er nu ook een beetje kek hoesje om de iPad heen. Ik vind de covers die je via de Apple winkels kunt kopen, heel saai en degelijk. Maar gelukkig zijn er alternatieven: Na Louis Vuittonn komt ook Gucci met 3 mooie hoesjes. De 1e heeft het bekende Gucci logo in beige/bruin, de 2e is gemaakt van rubberized leer en de 3e van neopreem en allebei met het Gucci logo als print. (Let op: er is al wel een wachtlijst.) En de Gucci hoesjes zijn een stuk voordeliger dan de Louis Vuitton covers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com