Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nokia Treasure Tag Test; Nokia Treasure Tag
  • Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug
  • Test; Nokia Lumia 930 Test; Nokia Lumia 930
  • Lancering Nokia Lumia 930 Lancering Nokia Lumia 930
  • Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan
  • Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520 Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520
ladygadgets

Nokia Fietsoplader

Nokia introduceert de Nokia Bicycle Charger Kit, een alternatieve oplader voor iedereen die (tijdelijk) geen toegang heeft tot een oplaadpunt.

nokia fietsoplader

De Nokia Bicycle Charger Kit bestaat uit een oplader, een dynamo en een telefoonhouder voor op de fiets. De beweging van het wiel wordt door de dynamo omgezet in energie die via de oplader de telefoon oplaadt via een standaard 2 mm aansluiting. In eerste instantie introduceert Nokia de fietsoplader in derdewereldlanden. Fietsen zijn wereldwijd in veel markten het belangrijkste vervoersmiddel en niet iedereen beschikt altijd over elektra. Met de introductie van deze fietslader profiteren mensen extra van een activiteit die zij toch al ondernemen. Daarnaast kunnen mensen ervoor kiezen om het milieu te ontlasten door via de fietslader te laden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?