You are here: Home » Gadget nieuws » Nokia Fietsoplader

Nokia Fietsoplader

geschreven door Constance

Nokia introduceert de Nokia Bicycle Charger Kit, een alternatieve oplader voor iedereen die (tijdelijk) geen toegang heeft tot een oplaadpunt.

nokia fietsoplader

De Nokia Bicycle Charger Kit bestaat uit een oplader, een dynamo en een telefoonhouder voor op de fiets. De beweging van het wiel wordt door de dynamo omgezet in energie die via de oplader de telefoon oplaadt via een standaard 2 mm aansluiting. In eerste instantie introduceert Nokia de fietsoplader in derdewereldlanden. Fietsen zijn wereldwijd in veel markten het belangrijkste vervoersmiddel en niet iedereen beschikt altijd over elektra. Met de introductie van deze fietslader profiteren mensen extra van een activiteit die zij toch al ondernemen. Daarnaast kunnen mensen ervoor kiezen om het milieu te ontlasten door via de fietslader te laden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com