You are here: Home » Beauty » Glamour Glammies!

Glamour Glammies!

geschreven door Constance

Vanavond worden in Paradiso (A’dam) voor de 2e keer de Glamour Glammies uitgereikt, en shoppen.blogo.nl is erbij!

glammies

Er worden Glammies uitgereikt in 7 verschillende categorieën (favourite women’s & men’s fragrance, favourite beautyproduct, favourite  make-up product, de Wildcard, Beauty of year woman & man) en de Award is ontworpen door EAH! (Eva Anna Hekking). Om half 8 vanavond gaat de uitreiking beginnen en natuurlijk lees je morgen wat de favorieten zijn, want de winnaars zijn gekozen door de lezeressen van het tijdschrift Glamour ism. ICI Paris XL.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?