Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
ladygadgets

Gadget test: HDcamera de Sony bloggie

Zoals jullie weten word ik regelmatig gevraagd om (lady)gadgets te testen en dat is binnenkort ook weer het geval. Ik ga de Sony bloggie uitproberen en ik ga dat doen samen met een Europees testpanel. Uit elk Europees land is er een testpersoon gekozen en ik ben voor Nederland de gelukkige! Binnenkort krijg ik dus de Sony bloggie thuis gestuurd en het is de bedoeling dat ik de camera ga uitproberen en mijn filmpjes aan de hele wereld, dus ook aan jullie, ga tonen.

sony bloggie

Wat is de Sony bloggie nu precies? De bloggie is een hd-camera en perfect te gebruiken om je weblog te ondersteunen door snel een filmpje te kunnen plaatsen. De Sony bloggie is leverbaar in zwart, wit, turqoise en roze. Nu dek je misschien: maar die camera’s zijn er toch al? Dat klopt, ik heb zelf al menig Youtube filmpje geplaatst dmv. mijn Flip Mino, maar de Sony bloggie kan ook iets anders. Hij heeft nl. naast een gewone lens ook een lens die 360 graden kunt draaien waardoor je een panoramafilpmje kunt maken en daardoor krijg je een soort bewegend Google streetview effect. Verder maakt de camera ook digitale foto’s (5.0 megapixels) en zijn de filmpjes allemaal in full HD.

Zodra ik de Sony bloggie binnenheb, horen jullie het, dus nog even geduld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?