Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

De knielap is weer helemaal hip

Toen ik onderstaand bericht onder ogen kreeg, had ik gelijk een deja-vu. Want ik heb, als kind, nl. ook met knie- en ellebooglappen rond gelopen. Alleen was dat toen absoluut niet hip!

knielap

Maar Trendwatchers voorspellen een toenemend succes van het opstrijklabels dankzij het herontdekte plezier van repareren en personaliseren van kleding. Je geeft de kleding van je kind of jezelf niet alleen een tweede leven, het staat ook nog eens hartstikke stoer en leuk. Bij www.jlkidsoutlet.nl vind je de origineelste maar vooral makkelijk aan te brengen knielappen. Vroeger moest het met de hand tegenwoordig gebruik je het strijkijzer. De patches zijn er in grote en kleine maten, met en zonder tekeningen. Goede kwaliteit,  heldere kleuren en fijn uitgewerkte stiksels en borduursels. De tekeningen zijn gemaakt door Belgische illustrators zoals: Philip Paquet,  Sam De Buysscher enPieter Gaudesaboos.