Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

De knielap is weer helemaal hip

Toen ik onderstaand bericht onder ogen kreeg, had ik gelijk een deja-vu. Want ik heb, als kind, nl. ook met knie- en ellebooglappen rond gelopen. Alleen was dat toen absoluut niet hip!

knielap

Maar Trendwatchers voorspellen een toenemend succes van het opstrijklabels dankzij het herontdekte plezier van repareren en personaliseren van kleding. Je geeft de kleding van je kind of jezelf niet alleen een tweede leven, het staat ook nog eens hartstikke stoer en leuk. Bij www.jlkidsoutlet.nl vind je de origineelste maar vooral makkelijk aan te brengen knielappen. Vroeger moest het met de hand tegenwoordig gebruik je het strijkijzer. De patches zijn er in grote en kleine maten, met en zonder tekeningen. Goede kwaliteit,  heldere kleuren en fijn uitgewerkte stiksels en borduursels. De tekeningen zijn gemaakt door Belgische illustrators zoals: Philip Paquet,  Sam De Buysscher enPieter Gaudesaboos.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?