You are here: Home » Fashion » Maidenform Decadence

Maidenform Decadence

geschreven door Constance

Ik ben vorige week maandag in dessert restaurant Sucre aanwezig geweest bij de introductie van de allernieuwste lingerielijn van Maidenform, Decadence.

Maidenform

Decadence is een collectie van bh’s, broekjes en Shapewear die er niet alleen voor zorgt dat je er goed uitziet, maar ook dat je je goed (en sexy) voelt. Het geheim zit in het  materiaal dat gebruikt is want het voelt heel zacht en fijn aan. De serie bestaat uit een demi-bh, een beugel loze bh (in de kleuren zwart/latte, wit/latte en ivoor/latte), een hipster, een slip en een string (in bijpassende kleuren). Ook zijn 3 Shapewear slips (een hoge slip, een boyshort en een high cut slip) in dezelfde kleuren en deze gemaakt van zeer comfortabel materiaal en ze zorgen ook voor een corrigerende look.

Ik krijg, samen met mijn collega (Testvrouw), een setje thuis gestuurd, dus binnenkort volgt er een uitgebreid testrapport over Maidenform Decadence.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com