Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Triumph Kerstlingerie Triumph Kerstlingerie
  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak
  • Shapewear van MAGIC Bodyfashion Shapewear van MAGIC Bodyfashion
shoppen

Maidenform Decadence

Ik ben vorige week maandag in dessert restaurant Sucre aanwezig geweest bij de introductie van de allernieuwste lingerielijn van Maidenform, Decadence.

Maidenform

Decadence is een collectie van bh’s, broekjes en Shapewear die er niet alleen voor zorgt dat je er goed uitziet, maar ook dat je je goed (en sexy) voelt. Het geheim zit in het  materiaal dat gebruikt is want het voelt heel zacht en fijn aan. De serie bestaat uit een demi-bh, een beugel loze bh (in de kleuren zwart/latte, wit/latte en ivoor/latte), een hipster, een slip en een string (in bijpassende kleuren). Ook zijn 3 Shapewear slips (een hoge slip, een boyshort en een high cut slip) in dezelfde kleuren en deze gemaakt van zeer comfortabel materiaal en ze zorgen ook voor een corrigerende look.

Ik krijg, samen met mijn collega (Testvrouw), een setje thuis gestuurd, dus binnenkort volgt er een uitgebreid testrapport over Maidenform Decadence.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?