You are here: Home » Green gadgets » Biologisch afbreekbare voederbakken

Biologisch afbreekbare voederbakken

geschreven door Constance

De BecoBowl is ‘s werelds milieuvriendelijkste voer- en drinkbak voor huisdieren.

beco bowl

De BecoBowl is gemaakt van rijstvezels, een restproduct van de rijstteelt. Hierdoor is ie heel duurzaam geproduceerd en ook volledig bio-afbreekbaar wanneer ie wordt weggegooid. Hij kan gewoon in de vaatwasser en heeft een levensduur van 5 tot 10 jaar. Er zijn 2 maten BecoBowl, een kleine (voor de kat of een kleine hond) en een grote. En mocht je huisdier komen te overlijden dan kan je de bak in de tuin begraven met daarin een struikje of een bloemetje. De voer-/drinkbak composteert binnen 2 tot 3 jaar. En de BecoBowl heeft ook de ‘Pet Innovation Award 2009’ gewonnen en is te koop in 5 kleuren (bamboo, pink, chocolate, mint en aqua).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?