Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini
  • Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3 Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3
  • Test; Logitech Cases & Toetsenborden Test; Logitech Cases & Toetsenborden
ladygadgets

Kleinste toetsenbord ter wereld

Adapt Mobile komt volgende maand met de Adapt ADK-100 Micro Keyboard.

adapt

Dit keyboard is het kleinste bluetooth toetstenbord dat een groot aantal mobiele apparaten ondersteunt. En ideale manier om het Adapt ADK-100 Micro Keyboard te gebruiken is in combinatie met een mobiele telefoon zonder toetsenbord. Er zijn 3 verschillende keyboard leverbaar: in QWERTY (Nederlands), QWERTZ (Duits) en AZERTY (Vlaams) en ondersteunt Windows Mobile 6, Symbian 60, Windows PC’s, Playstation 3, iPhone, Blackberry en Android. (En naar verwachting ook met de Apple iPad.) Je kunt het keyboard opladen dmv. de mini USB kabel en het weegt slechts 40 gram en is net zo groot als een pakje sigaretten. Je kunt het toetsenbord 60 uur gebruiken en er is een standby tijd van 400 uur.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?