You are here: Home » Accessoires » Kleinste toetsenbord ter wereld

Kleinste toetsenbord ter wereld

geschreven door Constance

Adapt Mobile komt volgende maand met de Adapt ADK-100 Micro Keyboard.

adapt

Dit keyboard is het kleinste bluetooth toetstenbord dat een groot aantal mobiele apparaten ondersteunt. En ideale manier om het Adapt ADK-100 Micro Keyboard te gebruiken is in combinatie met een mobiele telefoon zonder toetsenbord. Er zijn 3 verschillende keyboard leverbaar: in QWERTY (Nederlands), QWERTZ (Duits) en AZERTY (Vlaams) en ondersteunt Windows Mobile 6, Symbian 60, Windows PC’s, Playstation 3, iPhone, Blackberry en Android. (En naar verwachting ook met de Apple iPad.) Je kunt het keyboard opladen dmv. de mini USB kabel en het weegt slechts 40 gram en is net zo groot als een pakje sigaretten. Je kunt het toetsenbord 60 uur gebruiken en er is een standby tijd van 400 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com