You are here: Home » Beauty » Test scheerproducten voor mannen

Test scheerproducten voor mannen

geschreven door testman

In het hol van de leeuwin als testman een gastblog schrijven over scheerproducten voor mannen, dat is wellicht vragen om moeilijkheden. Maar uit ervaring weet testman dat vrouwen wel degelijk interesse hebben in hoe wij mannen zich dagelijks scheren. Al was het alleen maar om het scheerschuim van manlief te “lenen”. Daarom deel ik de komende weken, graag mijn ervaringen voor wat betreft scheerproducten.

test scheerproducten

Tijd om te starten. Testman gebruikt voor het testen van de scheerproducten een Gillette Mach 3. Laten we maar gelijk starten met de eerste kandidaat. Een echte Italiaan, Proraso. (Engelstalige site). Schiuma da Barba, prachtig de tekst op de bus. In een land waar je bij het scheren nog denkt aan de Barbier. De bus waar het schuim inzit ziet er een tikje ouderwets uit, noem het nostalgie. Groen, met wit en een groene dop. Het is een product dat ook daadwerkelijk bij de Barbier in Italië aangeschaft wordt. Maar het geheim zit in de spuitbus. Het schuimt lekker en ruikt naar menthol. Bij het op de huid brengen, voel je een lichte tinteling. Testman scheert zich dagelijks en dat is met Proraso geen enkel probleem.  Nog wat tips van de website. Scheer je bij voorkeur in de ochtend en gebruik een warme handdoek, net als de barbier. We komen bij het eindoordeel, Proraso krijgt van Testman een 7.5. Oh, testman kreeg de testbus van Manandshaving.nl, daar kun je Proraso ook aanschaffen. Al is een weekendje Rome of Milaan natuurlijk altijd leuker. Binnenkort meer met een test van Anthony Logistics.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com