You are here: Home » Accessoires » Gadget Tip Berlijn

Gadget Tip Berlijn

geschreven door Constance

Ben je van plan om naar Berlijn af te reizen dan is de winkel van Ampelmann een bezoekje waard.

ampelmann

De Ampelmann shop (op 4 verschillende locatie’s: Hackesche Höfe, Gendarmenmarkt, DomAquaree en Potsdamer Platz) verkopen nl. allerlei producten met de Oost-Duitse stoplichtpoppetjes erop. Ikzelf heb het rode en groene mannetje als koelkast magneet, maar ze zijn er ook op t-shirts, sleutelhangers, oorbellen, koekjes, mokken, bidons etc. etc. En mocht je nu geen mannetje willen maar een vrouwtje dan kan dat ook want er zijn ook Ampelfrauen te koop. En zit een tripje naar Berlijn er niet in, online kan je ook de hele collectie bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com