Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Transportfiets

Binnenkort ga ik mezelf trakteren op een nieuwe fiets (eigenlijk is Testman aan een nieuwe fiets toe, maar hij krijgt mijn oude stadsfiets, incl. fietskrat en fietstassen) en dan koop ik lekker een nieuwe! Goede deal toch?

burgers
Burgers transportfiets

Maar er is zoveel keuze op het gebied van transportfietsen, dat ik bijna door de bomen het bos niet meer zie. Ik wil nl. een fiets met fietsrek en fietskrat/mand voorop en een stevige bagagedrager achterop. Aangezien ik in de stad woon en regelmatig al mijn boodschappen op de fiets doe, moet ik wel alles kunnen vervoeren en dan ook nog op een veilige maar (heel belangrijk) ook op een trendy en hippe manier. (Maw. witte banden, een mooi bruin leren zadel en bijpassende handvatten etc.)

Nu zijn er een aantal fietsen waar ik tussen twijfel en ik roep dan ook jullie hulp in of jullie goede of slechte ervaringen met deze fietsen hebben. Dat zijn de Burgers Transportfiets Porteur 7V ivoor of de Barrow Urban Warrior (beiden te koop bij Oerhollandsefiets.nl), de Gazelle Miss Grace/NY Cab, de Puch Storm, de Puch Crunch (1899 of Elle) of zal ik toch maar een Azor fiets laten samenstellen?

Wie helpt me verder?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?