Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB Stadshelm Nutcase ook voor op de MTB
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

Fietsstuurtas

Al jaren zoekt Testman een mooie stuurtas voor op zijn Dahon vouwfiets.

handlebar bag

En al speurend kwam ik dit fraaie exemplaar tegen, maar of ie echt iets voor mannen is? De Handlebar Bag wordt dmv. 2 verstelbare bandjes aan je stuur vastgemaakt en de stof is waterafstotend. En als je stopt kan je heel gemakkelijk bij je spullen. Je kunt je mobieltje of pasjes in het vakje aan de voorkant stoppen of binnenin afsluiten met de rits. En er is ook een model voor achterop je bagagedrager van Po Campo. bagagedrager

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?