Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Sparta ION Heart Support Module

De electrische fietsen van Sparta worden uitgerust met de Sparta ION Heart Support Module. En deze ontwikkeling is zo speciaal dat Sparta dat de kanshebbers van de Fiets Innovatie Award 2010 behoort!
sparta ionWat is nu precies de Sparta ION Heart Support Module (HSM)? Als je hartslag omhoog gaat dan neemt ook de bekrachting toe zodat je hartslag weer kan dalen en je comfortabeler gaat fietsen, maw. niet je fiets maar je eigen inspanning bepaalt de ondersteuning. Voor of tijdens je fietstocht geef je je hartslagwaarden in, in het display van de Sparta ION. Zodra je gaat fietsen wordt de ingestelde hartslag het uitgangspunt en daar wordt continue naar toe gewerkt. Zodra je hartslag hoger wordt dan de gewenste hartslag, dan gaat de motor extra ondersteuning geven en blijft dit doen totdat je hartslag weer op het ingestelde niveau is. Dit gebeurt dmv. een draadloze hartslagband naar de ontvanger die op je stuur zit. Zo kan je nu een cardio-training doen terwijl je op de Sparta ION fietst.


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?