You are here: Home » Beauty » Test: Braun Silk-Épil Wet & Dry

Test: Braun Silk-Épil Wet & Dry

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik meegedaan aan een oproep van het tijdschrift Glamour om lid te worden van het lezeressentestpanel. En dan kwam je in aanmerking om de Braun Silk-Épil  Wet & Dry te testen.

braun silk-épil

Nu ben ik uitgekozen om dit apparaat te gaan testen! In een heel ver verleden heb ik ooit mijn benen ‘behandeld’ met de Epilady en dit is mij niet goed bevallen. Ik kreeg allemaal ingegroeide haartjes, bultjes en mijn benen werden er niet fraaier op. Dus ben ik toen maar teruggegaan naar het ouderwetse scheermes. Ik ben daarom ook heel benieuwd hoe de Braun Silk-Épil mij gaat bevallen. Er zitten allerlei verschillende hulpstukken bij het apparaat, oa. voor benen, oksels, bikinilijn en gezicht. Je kunt het epileerapparaat opladen dus heb je geen gedoe meer met een snoer en ook onder de douche of in bad is ie te gebruiken en dat lijkt me fantastisch. Lekker op je gemakje, zittend in een warm bad, je benen epileren. Binnenkort lees je meer over mijn ervaringen met de Braun Silk-Épil Wet & Dry.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com