You are here: Home » Accessoires » Gadget test: Casio EX-Z90 camera

Gadget test: Casio EX-Z90 camera

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik ook een Casio digitale camera getest, de Casio Exilim EX-S12.

Casio EXZ-90

Afgelopen week heb ik de Exilim EX-Z90 thuis gekregen voor een (lady)gadgettest. De camera heeft Intelligent AF en wordt automatisch de scherpstelling en belichting geregeld. Verder is de dynamische foto-functie verder ontwikkeld. Je kunt nu bewegende onderwerpen uit je foto’s knippen en ook combineren met een andere foto. Vroeger moest je dan 2 foto’s maken, 1x zonder en 1x met het onderwerp in beeld. Ook kan je zelf cartoonachtige e-cards maken dmv. de bijgeleverde cd-rom.

De Casio EX-Z90 heeft 12,1 megapixels en een 3x optische zoom, en hij past in je handtas of broekzak. Naast de standaard camerakleuren zoals zilver en zwart is de EX-Z90 ook te koop in roze, lichtroze, blauw en goud! Ook heeft deze camera weer de make-up shot functie waardoor je portretfoto’s er mooier uitzien.

Ik zit dit weekend in het buitenland en ik ben volgende week te vinden op de Amsterdam International Fashion Week dus heb ik alle gelegenheid om de camera te testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com